Кутия за месец януари (над 8 години)

45,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

В тази забавна кутия ще откриете: 

  1. Книга "Заек и Мечка- Летяща закуска в атака се впуска". Оформлението на книгата е подобно на комикс и това помага на децата за по-лесното и бързо четене. Илюстрациите са чудесни, диалогът несравним и забавен. Книгата е абсолютен фаворит на подрастващите! Ще се смеят с глас и непременно ще потърсите и другите книги от тази поредица!

"Загадъчно нещо се приземява в мирното лятно езеро на Заека и Мечката.Вълнуващо или ужасяващо е то? Малък пухкав бухал ли е, или огромно гладно чудовище? И дали в крайна сметка Заекът не е срещнал някой с още по-лоши навици от него самия? Заекът е УБЕДЕН, че може да разреши тази мистерия. Но когато внезапно превръща Най-Хубавия Ден Въобще в Най-Лошия, той се нуждае от помощта на Мечката…История за приятелството, приемането и това какво можеш да направиш с боровинково ако."

2. Топка пъзел - приятно забавление за деца от различни възрасти. Подходяща да се носи навсякъде! Триизмерната игра (Магическа топка, Пъзел дъга) е със средно ниво на трудност. Целта и е да се подредят по цвят топчетата към съответната основа, чрез натискане на цветната топка, за да я подредите в празната дупка и да разместите останалите топки по цветове. Пъзелът е във формата на топка с 12 дупки и 11 цветни топки вътре, като трябва да се местят топките от дупка в дупка по цвят, с помощта на празното пространство. Целта е да разместите цветните топки, а след това да разберете как да ги върнете обратно в съвпадащите си цветни слотове във всички дупки. Чрез този пъзел детето развива визуалните си възприятия, фината моторика, умения за решаване на проблеми и обучава детето ви да остане фокусирано за по-дълги периоди от време.

3. Подарък - изненада! 

Кутията, в която ще получите всички тези артикули е произведена в България от изцяло рециклирани материали! 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!