Кои сме ние

Ние сме мечтатели, творци и майки с огромна любов към красивото и най-вече към децата. Нашият стремеж е развитието на детето и възпитанието чрез игри сред природата, любими детски книжки, творчески и направи си сам проекти, в които се опитваме да въвлечем цялото семейство, превръщайки прекараното заедно време в приключение. Идеята ни е книгата и четенето да се превърнат в едно основно преживяване от най-ранна възраст, защото:

  • Книгата е приключение, което може да бъде навсякъде с вас.
  • Книжките с картинки и четенето подпомагат ранните езикови умения при децата.
  • Да четете книжки на своите малки деца, които не разбират все още текста е важно за обогатяването на техния пасивен речник и помага за сближаването ви и изграждането на доверие.
  • Времето, прекарано в четене на книга заедно, често е причина детето да инициира разговори, да отключи въображението му и да му помогне при справянето в трудни моменти.
  • Книгата е нещо, което може само да ти дава – емоции, светове, преживявания.

 

Чрез Read4Fun кутиите ние искаме да ви подарим не просто книга, а изживяване – от отварянето на грижливо и красиво опакованата пратка, през пълноценно прекараното време с допълнителните артикули в кутията, до четенето на книгата, която ще остане скъп спомен за едно споделено изживяване.